Blog

Hoe opwindend is het Nederlandse lied?

Hoe opwindend is het Nederlands lied? Een wereld zonder muziek is gewoonweg ondenkbaar, muziek hoort bij onze persoonlijkheid. De voorkeur voor een bepaald genre muziek ontwikkelt zich al vroeg in onze kinderjaren en neemt in de pubertijd zijn uiteindelijke vorm aan. Je ervaart dan voor het eerst wat muziek echt voor je betekent. De in elkaar overvloeiende tonen van een song brengen je tot een bepaalde emotie. Dat kan ontspanning maar ook opwinding of zelfs extase zijn, denk aan gillende fans bij een concert van bijvoorbeeld Jan Smit. Ook verdriet zoals velen van ons voelen bij het lied ‘kon ik maar even bij je zijn’ van Gordon of herkenning in het lied ‘Papa’ van Stef Bos. Natuurlijk word je niet opgewonden van het liedje ‘Suzanne’ van Hans de Booij, enige spanning voelen we wel als hij zingt “ik streel haar zachtjes door haar haar”.

Relatie tussen muziek en ondergoed Eenmaal een lekker zittende boxershort of goed in het gehoor liggende muziekstijl gekozen voel je je met allebei comfortabel en hebben ze een stimulerende invloed op je zelfvertrouwen. Een muzikant die zijn vak verstaat is zich heel goed bewust van het promotionele effect dat hij/zij heeft. Dus een zanger(es) die zijn/haar eigen authenticiteit en het contact met het publiek op een goed niveau weet te houden zal meer sexappeal uitstralen dan iemand die voornamelijk met het publiek bezig is of alleen zijn liedje doet. Wat heeft dit in hemelsnaam met ondergoed te maken? Een lekker deuntje op de achtergrond vergroot je zelfvertrouwen en brengt je in een opperbeste stemming, nietwaar? Nou, een boxershort die aansluit als een tweede huid en daarnaast lekker luchtig is heeft precies hetzelfde effect. Tijdens een first date kan er van alles misgaan, kijk maar daar Hans de Booij met zijn ‘Suzanne’. Daarom is het belangrijk dat je goed voor de dag komt zo’n eerste keer. Dus geen foute muziek en geen foute printen op je boxer.

Hoe opwindend is de Nederlandse Heren boxershort? We hebben allemaal Jan Smit wel eens in zijn boxer gezien. Lekker ding toch? Mr. Polska daarentegen laat in de media weten boxershorts van een groot warenhuis aan te hebben. Fout! Gelukkig staan er geen foto’s bij. Slechter kan je jezelf niet promoten! Had hij bijvoorbeeld gezegd dat hij als een tweede huid perfect aansluitende heren boxershorts Dann Hensums droeg….. Dann Hensums boxershorts? Mr. Polska? Inderdaad als Mr. Polska in een Dann Hensums in de Privé en Story had gestaan had iedereen, ook jij, geweten wie en wat ze waren. Nou Mr. Polska is een Nederlands/Poolse rapper en Dann Hensums nou ja, kijk zelf maar.